Drag Wars: a háború folytatódik

2006.06.23. 09:59

A Tököli Gyorsulási Futam következő versenyére június 24-én szombaton, azaz Szent Iván éjjelének napján kerül sor. A nyári napfordulón újra felbőgnek a dragsterek motorjai a tököli reptéren. Nyerjen jegyet!


Galéria - kattintson a képre

Ha az időjárás engedi, végre optimális körülmények között láthatjuk a több mint ezer lóerős szörnyetegek versenyét. Müller Sándor jó időben, forró aszfalton akár a 9,4 másodperces rekordot is megdöntheti. Heinz Schenk is mindenképp eljön a Chevy Camaróval, nehogy bárki azt gondolja, nem mer kiállni a Nova és Sándor ellen, és érkezik három meglepetés-autó is, melyek szintén az első helyre pályáznak. Hogy kik lesznek a rejtélyes kihívók, és mi lesz a nagy csata végeredménye, azt csak azok láthatják, akik kijönnek Tökölre. A helyzet egyre fokozódik: azok az időeredmények, amelyek két hete még dobogós helyezést hoztak, ezúttal aligha hoznak dicsőséget bárkinek.


Galéria - kattintson a képre

Az új versenyzők mellett új kiállítók emelik ezen a forró nyári éjjelen a rendezvény színvonalát. Emellett itt tartja nyári találkozóját a Mitsubishi Eclipse-rajongók tábora, és várhatóan neves raliversenyzők, valamint az Xtreme Rally nevezői is részt vesznek az eseményen. Június 24-ei versenyünk ugyanis az Xtreme Rally végállomása is egyben, tehát aki kíváncsi a verseny végkifejletére, annak feltétlenül érdemes látogatnia rendezvényünkre. A ralin induló különleges autók 16 órától gyülekeznek a gumifüstölő aréna helyén. Folytatódik a nagy sikerű szlalomverseny is, és sor kerül a Carstyling Show 'n Shine következő, negyedik fordulójára. A napsütés garantált, így napernyősorral és megújult külsejű profi parkolóval is készülünk.


Galéria - kattintson a képre

Új szolgáltatás a sétarepülés, 4500 Ft ellenében bárki egy 10 perces utazáson vehet részt Budapest és Tököl felett. Sztárvendégeink az Airport együttes, Lola, és a Vision, akik természetesen beszállnak a versenybe is. Ezen a forrónak ígérkező napon a Red Bull, és a Theodora sok sok ajándék üdítővel készül a látogatók fogadására, és hogy a versenyzők se maradjanak ki, az amatőrök első 100 nevezője ajándék DVD-t, további 150 futam.hu matricát kap, szintén ajándékba.

Nyerjen jegyet!

A belépőjegy felnőtteknek 1500 forint fejenként, 12 év alatt és 70 év felett a belépés ingyenes. Ön azonban megnyerheti a 10 ingyen páros belépő egyikét, ha válaszol kérdésünkre: hány lóerős a jelenlegi csúcstartó autója? A megfejtéseket az info@futam.hu címre várjuk, a nyerteseket e-mailben értesítjük. További információért keresse fel honlapunkat, vagy hívja infóvonalunkat a +36 70 522 0016-os telefonszámon.