Driftverseny Tökölön szombaton

2006.07.06. 07:35


Egyik kedvenc autósportunk második hivatalos magyar versenye lesz most szombaton, július 8-án a tököli reptéren. A drift a folyamatosan sodródó autóval versenyzés művészete, autó- és mozgásművészet-rajongóknak egyaránt forrón ajánljuk. Lesz temérdek gumifüst, feszültség, dráma, könnyek, meztelen nők, streetfighter show, tuningkiállítás és nyereményjáték. A szerencsés nézőket hányásig taxiztatják a verseny legkiválóbbjai. Ne hagyja ki, tapasszon gumiport izzadt pórusaira, strandoljon máskor. Részletes információ és jelentkezés a drifter.hu-n

II. Magyar Drift Nap

Tököl, 2006. 07. 08.


Akik ott voltak Magyarország új autós sportágának születésekor, bizonyára izgalommal várják a folytatást. Július 8-án a tököli reptéren tesszük meg első lépéseinket, melyek elengedhetetlenek a felnőtté váláshoz, azaz a drift profizmusának bevezetéséhez. Ezúttal is kiélezett verseny várható, mivel nem csak hazai, hanem külföldi drift pilóták is jelezték érkezésüket. Elképzelhető továbbá, hogy Varga "cigány" Zoltán a kecskeméti pontozói tollát a nevezési lap kitöltéséhez fogja csak használni, amennyiben erre a célra épített autója elkészül. Bazsó Gábor (TotalCar) nem indul a versenyen, viszont a pontozó bírák közt ott lesz, és Egyed Istvánnak is segít, hogy a nézők mindenről információt kapjanak.
Eljön hazánk motoros show mestere, Mókus, aki a szünetben streetfighter bemutatót ad elő, igazi meglepetésekkel. A verseny egész időtartama alatt természetesen most is lesznek érdekességek a kiállítói soron, ahol gyönyörű, főként hátul hajtós tuning autókat is megcsodálhatunk a Carstyling.hu a BMWPower.hu, valamint a Car-Tune jóvoltából. Akinek még ez sem elegendő ezúttal go-go lányokkal is lefényképezheti kedvenc autóját vagy akár saját magát.

Számunkra a nézők a legfontosabbak, így természetesen újra lesz sorsolás, ahol premier jegyeket lehet nyerni a Halálos Iramban 3-Tokiói Hajsza magyarországi bemutatójára, valamint drift ereklyéket, tárgynyereményeket és egész éves VIP belépőket is kisorsolunk a jövőre induló driftbajnokságra.

Az eredményhirdetés után is érdemes majd maradni, mivel Drift-Freestyle bemutatót tartanak a legjobbak és újra lesz élményautózásra lehetőség!

...ha a születésnél ott voltál, ne hagyd ki az első lépéseket sem!

Program:

09.00: kapunyitás
08.00-09.30: Nevezők gépátvétele és regisztráció
09.00-12.00: szabad edzés (egyszerre 2-3 autó a pályán)
12.00-13.00: "Mókus" Streetfighter motoros show
13.00-15.00: Verseny 1. forduló (1+2 kör teljesítése/versenyző)
15.00-16.00: Szünet, nyeremények sorsolása
16.00-18.00: Verseny 2. forduló
18.00-18.30: Eredményhirdetés
18.30-19.00: Drift-Freestyle bemutató
19.00-19.30: Élményautózás (Drift-Taxi)