Porsche Carrera GT-t tuningol a TechArt

2006.08.23. 11:22

Nehéz olyan élő embert elképzelni, akinek kevés volna, amit a Porsche utcai versenygépe nyújtani tud, de úgy látszik, a TechArtnál bíznak benne, hogy akad néhány ilyen telhetetlen alak.


Galéria - kattintson a képre

Nekik készítettek most egy tuningcsomagot, csupa apró-cseprő módosításból. Ilyen például az első lökhárító aljára szerelt légterelő idom, és a nagy sebességnél kiemelkedő hátsó szárny hátsó peremére illesztett toldat. Ezek állítólag növelik az autóra ható leszorítóerőt, és így a kanyarsebességek további fokozását teszik lehetővé. Az egyetlen, nagyító nélkül is azonnal észrevehető különbség a gyári kivitelhez képest, persze a rikító narancssárga fényezésen kívül a 911 GT3 stílusát idéző apró nyílás az első csomagtértető pereménél.

Talán a TechArtnál is érezték, hogy mindezért vonakodva adnának pénzt a legmegszállottabb Carrera GT tulajdonosok is, ezért egy új kipufogórendszerrel 612-ről 635 lóerőre növelték a V10-es motor teljesítményét, de ami talán még ennél is fontosabb, állítólag sikerült javítaniuk a motor hangján is. Mindemellett a Carrera GT belsejét is átszabták. Vadiúj bőr kárpitok, valamint karbonszálas betéttel díszített kormánykerék és váltógomb kerül az autóba.