Kiszivárogtak a Ford Mondeo szedán képei

2006.09.25. 12:29

Érzésünk szerint a gyári fotózáson készülhettek ezek a zömmel szép környezetben készült, de néhol homályos fotók a Ford Mondeo négyajtós változatáról.


Galéria - kattintson a képre

Bár a típusról a tanulmányként bemutatkozó kombi révén már most is elég egyértelmű képet alkothattunk, úgy tűnik, a képeken a sorozatgyártásra érett szedán látható. Erre utal a visszafogottabb első lökhárító-kialakítás, az irányjelzők az első lámpákban és a fényszórók melletti LED-sor hiánya. A négyajtós Mondeo eleddig ismeretlen hátsó fertálya nem igazán látszik meglepőnek. A harmadik hátsó oldalablak-pár formája a Focus szedánra emlékeztet, és a hátsó lámpákon kívül egyáltalán semmi jellegzetes nincs rajta. A rövid hátsó túlnyúlás viszont egész jót tesz az autó arányainak, az összképet határozottan sportossá teszi.


Galéria - kattintson a képre

Abból a tényből, hogy már a gyári fotókat sem őrzik igazán szigorúan, egyesek arra következtetnek, hogy a Ford még az idén be szeretné mutatni a Mondeo szériaváltozatát, ami nem is volna csoda, hiszen a régi modell egyre kevésbé rúghat labdába az újabb konkurensek – köztük a VW Passat, az Opel Vectra, a Peugeot 407-es és Toyota Avensis – mellett.