Leplezetlen kémfotók a Volvo V70-esről

2006.10.11. 13:30

A Volvo tesztközpontjából kiszivárgott képek valószínűleg már a végleges V70-es egyik prototípusáról készültek, bár egyes részletekkel kapcsolatban még vannak kétségeink.


Galéria - kattintson a képre

A hátsó ajtóoszlopokra felkúszó hátsó lákmpák felső része például inkább csak valamiféle piros vakburkolatnak látszik, bár a homályos fotók alapján nehéz volna bármi biztosat megállapítani. A fotókon látható autó amúgy cseppet sem meglepő módon leginkább az új S80-asra emlékeztet a B-oszlopig, ami megerősítheti azt az elméletet, hogy az S60-as utódját már nem készíti el a Volvo. Az autó hátsó fertálya sem forgatja fel a Volvo egyenarculatát: a csomagtartó környéke egyértelműen a kisebb V50-est idézi, bár valószínű, hogy a tesztpéldánynál direkt rá is játszottak erre a hasonlóságra, hogy nehezebb legyen kiszúrni az újdonságot a kamerás mobiltelefonokkal felfegyverzett kíváncsi autósoktól hemzsegő közutakon.

Az S80-as második generációjának bemutatása után a V70-es lett a Volvo legöregebb, még gyártásban levő modellje, így várhatóan a C30-as bevezető kampányának lezárulta után, már a jövő év folyamán leleplezik a márka kínálatában kulcsszerepet játszó nagyobbik kombi harmadik generációját.