Golyózápor a Ladára

MTI
2001.01.13. 17:50

 
   

Filmbe illő autós üldözés után sikerült elfogniuk a rendőröknek a járőr elől két Ladával menekülő bűnözők egyik csoportját szombat hajnalban Sződ határában - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel. A rendőrök a csörögi belterületen lettek figyelmesek két személygépkocsira, s amikor az autókban ülők észre vették a járőrt, teljes gázzal igyekeztek eltűnni a környékről. Az egyik Ladát sikerült az üldözőknek beérniük, amikor a menekülő kocsi vezetője hátramenetbe kapcsolt, s el akarta ütni a járőrkocsiból kilépő rendőrt. A rendőrök fegyverhasználatra kényszerültek, három lövést adtak le a Lada kerekeire, így sikerült a megállítaniuk és elfogniuk a Ladában ülő három férfit.
Mindkét kocsiról kiderült, hogy lopott jármű. Az egyiket korábban betöréseknél, illetve más vagyonelleni bűncselekményeknél is használták.
A három bagi illetőségű férfit őrizetbe vették, kihallgatásuk jelenleg is tart. Az rögtön kiderült, hogy az autót vezető társuk büntetett előéletű. A másik gépkocsival elmenekült személyek után nyomoznak.
(MTI)

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.