Gyárinak látszó fotók a Peugeot 4007-esről

2006.10.25. 12:02

Így nézhet ki a Mitsubishi Outlander francia testvérmodellje, már ha feltételezéseink helyesek, és valóban a típus gyári fotói szivárogtak ki.


Galéria - kattintson a képre

A képeken látható szabadidőautó a szélvédők vonalától hátrafelé lényegében megegyezik az Outlander második generációjával. A Peugeot csak az autó orrát terveztette át, hogy a 4007-es se üssön el a márka egységes arculatától. Így az autó nagy, a motorháztetőbe is belelógó első lámpákat, óriási első légbeömlőt és jól látható, tenyérnyi Peugeot-jelvényt kapott. Úgy tudjuk, a franciás arcvonások mellé a 4007-es, és majdani ikertestvére, a Citroën C7-es várhatóan két francia dízelmotort is kap. A 2, illetve 2,2 literes hengerűrtartalmú motorokat azonban Japánban, a Mitsubishi gyárában szerelik a hobbiterepjárókba, és onnan kerülnek vissza már az autók részeként Európába. A 2,4 literes, négyhengeres benzinmotort a japán partner szállítja.

A 4007-esből állítólag mindössze évi 30 ezer példány készül évente. A típus bemutatójára várhatóan a 2007-es Genfi Autószalonon kerülhet sor.