Világhódító útra indulhat az STI

2006.11.09. 13:51

A Subaru házi tuningcége hasonló szerephez juthat, mint az AMG a Mercedesnél vagy a Motorsport Gmbh a BMW-nél. Az összes Subaru modell STI jelzésű sportos csúcsváltozata világszerte elérhetővé válhat a hivatalos kereskedőhálózaton keresztül. Az Impreza STI már most is jól ismert világszerte, és viszonylag könnyen hozzáférhető. A Legacynak és a Foresternek is létezik STI változata, de ezeket kizárólag Japánban forgalmazzák, méghozzá meglehetősen magas áron.

Tomohiro Ishitobi, a Subaru termékfejlesztésért felelős alelnöke egy interjú során elmondta, hogy úgy látják, a piac már megérett az STI változatok nemzetközi bevezetésére, bár egyelőre még azt fontolgatja a cég vezetése, hogy miképp fogjanak hozzá a feladathoz. Ez valószínűleg azt jelenti, hogy a lépésre legkorábban a jelenleg kapható modellpaletta cseréje után kerülhet sor.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.