Bravo/Brava kémfotók

2001.01.17. 16:54

 
   

Első álcázott közúti tesztjeit futja a Fiat alsó középkategóriás modelljének utódja. Az új modell várhatóan 2001 decemberében mutatkozik be, a jelenlegi modellhez hasonlóan két változatban. A hírek szerint a három- és ötajtós modellek jelentősen különböznek majd egymástól, az előbbi egyértelműen sportos karakterű lesz, míg az utóbbit inkább családi modellnek szánják. A képek egyelőre nem árulnak el sokat az autók részleteiből, ám az sejthető, hogy vonalvezetésükben a jelenleg futó Punto stílusát öröklik majd. A modellek legnagyobb újdonsága a Multipla megoldásához hasonló acél vázkeret, amely olcsóbb gyártást tesz lehetővé a szilárdság csökkenése nélkül. A motorpaletta nagyrésze várhatóan a jelenlegi modellből kerül át az új sorozatba, azaz az 1,2 literes 82 lovas lesz a legkisebb, a kétliteres HGT a legnagyobb benzines erőforrás, ugyanakkor a két régi dízelmotor (1,9 JTD, és 1,9 D) mellett egy új, sportos dízel is várható.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.