A virtuális tuning mesterei – VTM 2006

2006.12.01. 13:39

Virtuáltuning mellékletünk, a HVTM februárban indította útjára VT Masters nevű tízfordulós bajnokságát, amelyen tizenhat tehetséges tuner tette próbára képességeit hónapról-hónapra. Egy-egy megadott képet kellett a kiírásoknak megfelelően átalakítani, időnként új modelleket létrehozni, máskor megtuningolni, de a legtöbbször kötetlenül. A bajnokságot meggyőző fölényel Jakusa nyerte meg az őt sokáig erősen szorongató roobi előtt. A harmadik helyre gabesz tornázta fel magát, az utolsó előtti futamon, és az utolsón meg is tartotta ezt a pozíciót.

Gratulálunk a győzteseknek, és köszönjük a többiek részvételét. A nevezési díjakból vásárolt ajándékok, valamint a Mohó Hiéna ajándékainak átadására a december 2-án, szombaton, a HVTM-találkozón kerítünk sort. A VTM 2007 bajnokságra pedig már most várjuk a támogatók, szponzorok jelentkezését!

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.