Megújul a Jaguar S-type

2006.12.06. 12:49

Pályafutásának utolsó két évére néhány új részlettel készül a korosodó luxusmodell.


Galéria - kattintson a képre

Túl nagy befektetésnek persze nem lett volna értelme, hiszen 2008-ban érkezik az XF névre hallgató utód, így már meglevő elemekből építkeztek a tervezők. Így kaphatta meg a S-Type összes változata azt a lökhárító-hűtőrács kombinációt, amellyel eddig csak a sportos R változaton találkozhattunk. Emellett új keréktárcsákat válogattak az autóhoz: az alapmodellekre sokküllős, 17 hüvelykes Antares fenik kerülnek, az SE jelzésű középső kivitelek a 18 hüvelykes Triton kerekeken gurulnak a jövőben, a közel 400 lóerős R pedig 19 hüvelykes keréktárcsákat kapott. Ezen felül az olcsóbb modellekbe több bőr kerül, és az összes S-Type alapfelszerelésének része lesz a tolatóradar.

A legtöbb változtatást persze észre sem vennénk, de az új orrkiképzés kritikusabb vélemények szerint nem nagyon passzol az autó konzervatív stílusához: egyes brit újságok szerint egyenesen olyan, mintha egy rosszul megtervezett optikai tuningcsomagot szereltek volna fel. Hamarosan kiderül, hogy a vásárlók is így látják-e.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.