Kia cee'd hárommilliótól

2006.12.06. 15:50


Galéria - kattintson a képre

Az első Szlovákiából származó koreai típus nem tűnik különösebben olcsónak. A vevőcsalogató fapados változat az 1.4 LX Base névre hallgat, és ezer híján hárommillió forintba kerül, de ugyanezért az autóért valamivel jobban felszerelve, a Base felirat nélkül már 393 ezer forinttal többet kérnek. 1,6 literes 122 lóerős benzinmotorral és a középső EX felszereléscsomaggal már 4,086 millió a cee'd ára, kétliteres 143 lóerős négyhengeressel pedig kerek 4,9 millió, bár ehhez már a legmagasabb, TX felszereltség jár. A dízel-alapmodell 115 lóerős 1,6 literes CRDI motorral és LX felszereltséggel 3,891 millió, EX felszereltséggel viszont már 4,64 millió forintért vihető haza. A kétliteres, 140 lóerős dízelmotor csak a leggazdagabb felszerelés-csomaggal együtt kapható meg, így ha valaki ilyenre vágyik, 5,259 millió forintot biztosan ki kell fizetnie. A hazai bemutatón persze közelebbről is megismerkedhettünk a cee'ddel, így hamarosan első benyomásainkról is olvashatnak.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.