Az első sport-Lexus Detroitban

2006.12.07. 10:25

Az IS F típus bemutatóját január elején tartják, a Toyota luxusmárkája azonban már most közzé tett egy fotót étvágygerjesztőül. A képen csupán az autó jobb hátsó sarka látható, de a dupla kipufogó, a szokásosnál kövérkésebb hátsó lökhárító és a látványos IS F felirat így is sokat sejtet. Emellett hivatalosan is megerősítették, amit már korábban is hallhattunk különféle pletykákban: az autó orrába egy V8-as motor kerül. Az új sportmodell mellett a Toyota egy másik meglepetést is beígért a Detroit Motor Show-ra, így egzotikus sport-tanulmányt, bár azt egyelőre nem árulták el, hogy miféle típusról van szó. Tobb lehetőség is van, hiszen az IS kupé-változata és egy V10-es motorral felszerelt szupersportkocsi is fejlesztés alat áll, sőt, az sem lehetetlen, hogy a Lexus valami egészen új dologgal áll elő.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.