Étvágygerjesztő fotó a Jaguar sportszedánról

2006.12.15. 12:25

A brit gyártó Detroitban mutatja be a Jaguar S-Type utódjának prototípusát, egyelőre persze csak tanulmányautóként. A közönség figyelmét azonban már most fel szeretnék hívni az XF Concept nevű típusra, ezért közzé tettek egy izgalmas fotót, amely épp' csak sejteti, miféle meglepetés készül. A képen csak az autó tetejének és oldalának hátsó része, valamint a hátsó lámpa egy részlete látható, de így is sejthető, hogy az új modell inkább négyajtós kupé lesz, mint hagyományos szedán.

Amikor a Jaguar vezetői arról beszéltek, hogy szeretnének megszabadulni az S-type öreguras arculatától, még kételkedtünk benne, hogy ez sikerül, hiszen sem az XJ, sem az XK megújításakor nem tudtak igazán eltávolodni a korábbi modell koncepciójától. A részletfotót látva azonban feléledt a hitünk a Jaguar tervezőiben. Úgy néz ki, január 3-án valóban nagy meglepetésben lesz része a Detroiti Motor Show közönségének.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.