Szép új logó a Nissan GT-R-nek

2006.12.15. 12:39

Carlos Goshn ünnepélyesen bemutatta a Nissan új szupersportkocsijának vadonatúj jelvényét. A több mint öt éve beígért GT-R-el kapcsolatban emellett azt is elárulta, hogy hol készül majd. Az összeszerelés és a motorok gyártása egyaránt Japánban folyik, az előbbi a tocsigi összeszerelő üzemben, az utóbbi pedig Yokohamában. Így valóban többet tudunk a típusról, mint korábban, csak épp nem azt az információt, amelyre öt éve hiába várunk. A Nissan ugyanis mindeddig szigorú titokként kezelte a sportkocsi műszaki megoldásait, annak ellenére, hogy eddig három prototípust állítottak ki. Így továbbra is kérdés, hogy hathengeres, V8-as, vagy netán V10-es motorok készülnek-e a jövőben a yokohamai üzemben. A bizonyosságra sajnos még meglehetősen sokat kell várnunk, mivel a bemutatót 2007 októberében, a Tokiói Motor Show-n tartják.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.