Olasz Batmobile Németországból

2006.12.18. 13:35


Galéria - kattintson a képre

A laupheimi Hamann-tuningműhely vette kezelésbe a Ferrari 599 GTB V12-es motorját, és a teljesítmény-növekedésnek megfelelően az autó arcát is kicsit átszabták. A nagyteljesítményű sport hengerfej alkalmazásával és a versenykatalizátorok felszerelésével 53 további lóerőt sikerült kicsikarni a motorból. Egy 90 mm-es átmérőjű csövön pufogó hátsó sportdobot is felszerelnek az autóra, oldalán mély kötények, fenekén három egységből álló diffúzor található. Az áttervezett első spoiler nagymértékben fokozza az első tengelyre jutó leszorítóerőt.
Az autón látható felnik a Hamann saját tervezésű, Edition Race névre hallgató 21 colos kerekei. A három részből álló felnik küllői ultrakönnyű, kovácsolt fémből, míg a kerékanyák titánból készülnek. Az utastérben természetesen a fekete az uralkodó szín.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.