BMW X6-fotók

2006.12.18. 13:58


Galéria - kattintson a képre

Európában tesztelik a BMW X6-ost, ahol pedig prototípust tesztelnek, ott kémfotós is mindig akad. A tesztpéldány hamisan otromba farrésze valójában egy kupészerű, döntött hátsó falat takar. Az X6-os ellenfele a Range Rover Sport lesz, és ugyanúgy a BMW spartanburgi üzemében fogják gyártani, mint az X5-ös terepjárót. Nem csapatszállító eszköznek szánják, mivel az X6 mindössze négyszemélyes, ezt a szerepet meghagyják az X5-nek, és a valamikorra várható V5-ös buszlimuzinnak.
A farrészen a Z4 roadsterre emlékeztető vonások lesznek láthatók, míg az orrkialakítást úgy oldják meg, hogy egyszerűen megkülönböztethető legyen a terepjárótól. A 2008-ban piacra kerülő modellnek sokkal kisebb lesz a hasmagassága, mint az X5-nek, de valószínűleg ugyanazt az XDrive négykerék-hajtási rendszert és ugyanazokat a motorokat kapja. Elég valószínű, hogy M-változatot is készítenek majd belőle.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.