Új Chevrolet Malibu Detroitra

2006.12.19. 12:44

A GM egyelőre csupán két részletfotót közölt az új típusról, amellyel az amerikai személyautó-piac legfontosabb szegmensében próbál még sikeresebbé válni a Chevrolet. A Malibu ugyanis Észak-Amerika legnépszerűbb személyautóinak, a Toyota Camrynak és a Honda Accordnak lesz közvetlen vetélytársa.


Galéria - kattintson a képre

A Malibu orráról készült fotó alapján úgy néz ki, a GM tervezői igyekeztek a lehetőségekhez mérten jellegzetes formatervet alkotni. A vízszintesen kettéosztott hűtőrács, a felfelé húzott lámpák és a V alakú motorháztető-domborítás a távol-keleti vetélytársakhoz képest erős egyéniséggel ruházza fel a Chevrolet típusát, bár nehéz megmondani, hogy ez egy ilyen népautónak szánt nagykocsi esetében jó ötlet-e. Az autó belseje is elegánsnak, igényes kivitelűnek látszik a fotón, bár az ilyen képek gyakran csalnak: egyelőre nem tudni, hogy milyen minőségű anyagokat használnak a formák megvalósításához.

Az új Malibu január elején, Detroitban lesz először látható, és a gyártását is beindítják még 2007 folyamán: a forgalmazást állítólag valamikor a jövő év második felében kezdik meg.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.