Új Saabot egymillió mérföldért

2006.12.20. 13:30

Amerikában keresik a második olyan Saabot, amely túl van az 1,6 millió kilométeren, és még az első tulajdonosánál van.

Egy ilyet már találtak: az egy 1989-es 900 SPG típus, amelyet egy wisconsini biztosítási ügynök használt az elmúlt 17 évben, méghozzá olyan kíméletesen, hogy sem a motort, sem a turbófeltöltőt nem kellett kicserélni. A Saabnál nyilván rájöttek, mekkora reklámértéke lehet egy ilyen rengeteget futott, és ma is működő autónak, így a következő egymillió mérföldes Saab-tulajdonosnak felajánlottak egy vadiúj 9 5 Aerót.

Az ilyen hosszú életű autókkal igazából persze csak azt lehet bizonyítani, hogy a Saab két évtizede még tartós, jó minőségű autókat gyártott, és sajnos aligha remélhetjük, hogy húsz év múlva az ajándék 9 5-ös is részt vesz majd a forgalomban, de jó látni, hogy akad olyan autógyártó, amelyik valóban megbecsüli hűséges vásárlóit.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.