Kupé és kombi készülhet a Cadillac CTS-ből

2006.12.27. 11:25

Amerikai lapértesülések szerint egész sorozat készülhet az 5-ös BMW amerikai riválisából. A hírek szerint a GM vezetése még nem hozta meg végleges döntését, de a kérdés napirenden van. Többféle karosszériaváltozatról is keringenek pletykák: kupé, kombi és kabrió is készülhet a CTS alapján, amely jelenleg is a Cadillac legnagyobb számban értékesített modellje. A CTS szedán következő generációját Detroitban mutatják be, de az új típusváltozatokra akkor is minimum két évet kell még várnunk, ha a GM vezetése történetesen még ma döntést hoz a gyártásuk beindításáról. A Cadillac ezzel persze csak a német riválisok példáját követné, hiszen az 5-ös BMW és a Mercedes E-osztály is létezik kombi karosszériával, és a 6-os BMW illetve a Mercedes CLK pedig a felső-középkategóriás kupék és kabriók piacát uralja.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.