Kiszivárogtak a Chrysler Voyager fotói

2007.01.04. 13:25

Bár a sikeres egyterű következő generációja csak a jövő hét elején mutatkozik be, az első képekkel már most találkoztunk az interneten.


Galéria - kattintson a képre

A Voyager negyedik generációja teljesen új konstrukció, bár láthatóan igyekeztek megtartani az elődök jellegzetességeit, a nagy méretű hátsó tolóajtókat és a hatalmas utasteret. Az autó arányai keveset változtak, ám a karosszéria valamivel szögletesebbnek látszik, és sajnos sokat veszített korábbi eleganciájából. Az új Voyager valahogy esetlenebbnek látszik, mint az elődje, bár nehéz megmondani, miért, mivel híján van a jellegzetes részleteknek; csaknem olyan unalmas, mint a VW Touran első generációja. Ez persze akár jól is jöhet, hiszen a típust állítólag nem csak Chrysler és Dodge márkanéven hozzák forgalomba, de Volkswagen jelvénnyel is kapható lesz, így a sematikus formaterv révén kevésbé tűnik fel a csalás.

Sajnos az egyterű belső értékeiről egyelőre nem tudunk semmit, de néhány napon belül hivatalosan is bemutatják a Voyagert Detroitban, így hamarosan az összes lényeges részletre fény derül.