Kiszivárogtak a háromajtós 1-es BMW fotói

2007.01.12. 10:08

Az idei Genfi Autószalonon mutatkozik be hivatalosan az új típusváltozat, amelyre az 1-es sorozat 2004-es bemutatója óta várunk.


Galéria - kattintson a képre

A fotókat látva nem nagyon értjük, hogy mire kellett a BMW-nek durván két és fél év. Úgy néz ki, a háromajtós tényleg csak az ajtók számában és méretében tér el a jelenleg kapható ötajtós változatoktól, és ha mégis volnának más különbségek is, ezek nem igazán feltűnőek. Nem találtak új formát a tetőnek, sem az oldalablakoknak, és amennyit e pillanatban tudni lehet az autóról, abból úgy tűnik, a háromajtós műszaki megoldásaiban sem tér el nagyon az ötajtóstól.


Galéria - kattintson a képre

Talán a BMW-nél is érzik, hogy az ajtók számának csökkentése önmagában nem elég, hogy felkeltsék a vásárlók figyelmét, ezért az egész 1-es sorozaton kisebb modellfrissítést végeztek. Semmi komolyra nem kell gondolnunk, csupán a fényszórókon alakítottak egy keveset, és a lökhárítókat cserélték le, és alighanem itt is bevezetik a kétliteres négyhengeres 170 lóerős, illetve a három literes hathengeres 272 lóerős változatát. Mindez persze még nem hivatalos, de úgy tudjuk, a BMW már a jövő hét folyamán közzé teszi a felújított 1-es sajtóanyagát.