Feltámad az igazi autóskártya

2007.03.07. 14:17

Aki a hetvenes, nyolcvanas években nőtt fel, bizonyára emlékszik még az igazi rajzolt autóskártya, az Autókvartett különféle (kék-, piros- és sárgahátú) változataira. Azóta hiányoznak, amióta kiszorították őket az igénytelenebb fényképes paklik.

A HVTM most véget ért pályázatán egy ilyen pakli szereplőit kellett megrajzolni. A pályázatra 15 tuner 18 munkája futott be, nagy részük olyan jó minőségben, hogy leginkább a típusválasztáson és a kártyaszerűségen dőlt el a sorrend. A legtöbben sportkocsikkal töltenék meg az új paklit, pedig játékhoz tölteléklapokra is szükség van. Érdekes, hogy a mindenvivő Veyront és Koenigsegget a középmezpnyben találjuk, egy Hindustan Ambassador és egy Maserati Quattroporte között. A győztes Kallio lett egy Lotus Esprittel , sőt ő került a harmadik helyre is egy Firebirddel. A második helyet Prexi Aston Martin DB9-ese szerezte meg. Ez úton is gratulálunk a győztesnek.

Ma kezdődik a VT Masters http://vtmasters.hu bajnokság második futama, ahol egy Citroen GS válik a versenyzők prédájává.