Bezárt a Denzel Autó Hungária

2001.01.31. 21:07

Idézet a denzel magyar honlapról: "a DENZEL AG úgy döntött, hogy a tulajdonában lévő Denzel Autó Hungária Kft. a jövoben kizárólag a bécsi székhelyű anyavállalat magyarországi feladataira összpontosíthat, az autóértékesítési és szerviztevékenységet 2001. január 31-ével átadja a nagy tapasztalattal rendelkező budapesti Mitsubishi márkakereskedőnek, a Duna Interservice Kft-nek. Ez a gyakorlatban azt is jelenti, hogy az Alkotás utcai Mitsubishi-szalon és a zuglói, Füredi úti szerviz továbbra is az Önök rendelkezésére áll, a Mészáros utcai szerviz azonban megszűnik, használtautó-telepünket pedig már bezártuk". Kiszivárgott hírek szerint az egyre élesedő árverseny, az eladhatatlanul drágának bizonyuló típusok játszották a legfőbb szerepet a döntésben. Nemsokára a Mitsubishi Rácz is beszünteti az újautó-értékesítést.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.