Fiat Bravo 3,6 milliótól

2007.04.27. 12:44

A Stilót felváltó kompakt Fiat nem lesz igazán olcsó: már az alapváéltozatért is 3,59 millió forintot kérnek, a csúcsmodellt pedig 5,59 millió forintos áron adják, extrák nélkül.


Galéria - kattintson a képre

A Bravo összesen négyféle motorral, hétféle változatban lesz kapható Magyarországon. A két alapváltozatba a Stilóból már ismert 1,4 literes, 90 lóerős négyhengeres kerül – csak ilyen motorral tartható négymillió forint alatt az árcédulán szereplő összeg – és ugyanennek a motornak a 150 lóerős turbóváltozatával, illetve a jól ismert 1,9 literes turbódízel 120, vagy 150 lóerős kivitelével is kérhető az autó. A turbómotor felára 600 ezer, a gyengébbik dízelé 1,1 millió, az erősebbé pedig 1,4 millió forint, persze nem az alapkivitelhez, hanem a gazdagabb felszereltségű, 3,79 millió forintos 1.4 16V Dynamic változathoz képest. Az Active fantázianevű alapmodell és a négyféle Dynamic mellett a két 150 lóerős kivitel Sport felszereltséggel is kérhető, alacsonyabb oldalfalú gumikkal, nagyobb felnikkel, sportkormánnyal és más hasonló kiegészítőkkel, további 400 ezres felárért.


Galéria - kattintson a képre

Szerencsére úgy néz ki, az alapkivitel sem az a tipikus csontig kopasztott szerencsétlenség, ami sok más gyártónál. Már ebben is van klímaberendezés – igaz, csak manuális, és rendelni sem lehet bele jobbat –, állítható magasságú ülések, fejtámlák, immobilizer, első elektromos ablakemelők, immobilizer, és még sorolhatnánk. Ugyanakkor a legdrágább változatokba is külön kell megrendelni szinte minden komolyabb luxusfelszerelést, az automata klímától a bőrkárpitozáson keresztül a krómdíszekig és a metálfényezésig.

A Bravo hivatalosan május 1-étől rendelhető meg a hazai Fiat márkakereskedésekben.