Gyártásba kerülhet az Audi TT Clubsport

2007.05.23. 13:53

Egy német magazin szerint az Audi hajlandó volna elkészíteni egy kis sorozatot a tanulmányként bemutatott speedsterből , persze megfelelő érdeklődés esetén.


Galéria - kattintson a képre

Akár puszta spekulációról van szó, akár nem, a Clubsport olyan tanulmány, amelyet könnyű volna sorozatban gyártani. A tervezők a fém karosszériaelemekhez nem nyúltak: csupán a 20 hüvelykes felnigarnitúra, a gumik, az alacsonyabb szélvédő és néhány műanyag idom jelent különbséget a TT Roadsterhez képest, és ezeket az alkatrészeket nem drága kis sorozatban előállítani. A kétliteres TFSI motor 300 lóerős változata sem jelenthet túl nagy gondot, hiszen ebben a négyhengeresben még bőven vannak kiaknázatlan tartalékok.

A kérdés inkább az, hogy akad-e 2-300 megszállott, aki szívesen kifizeti a huzatos, és hétköznapi értelemben használhatatlan speedsterért a módosítások borsos felárát.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.