2007.05.29. 13:31

A képen a többek között Lotus 7-replikákat is gyártó Westfield legújabb modellje, az AeroSport látható. Az kis tömegű sportkocsit elsősorban pályára ajánlják, de közúton is használható. Az AeroSport modell ötfokozatú kézi váltóval, 195/50 R15-ös kerekekkel és gumikkal, levehető hátsó kerékjárati ívekkel, apró szélvédővel, könnyített versenyülésekkel és négypontos biztonsági övekkel kerül piacra. A motorok mind a Fordtól jönnek, az 1,6 literes Sigma motor 135 és 155, illetve a kétliteres Duratec motor 200 lóerős változatai közül lehet válogatni. Az extralistán nem találunk olyan tételeket, mint légkondicionáló vagy elektromos tükrök, helyettük kapható komplett, FIA-előírásoknak megfelelő bukókeret, vagy az időjárás viszontagságait némileg enyhítő szélfogó háló illetve méretesebb szélvédő. A Westfield AeroSport építőcsomag formájában 14 495, gyári összeszerelésben 16 295 fonttól kapható.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.