Itthon is bemutatkozik a Fiat Professional

2007.06.07. 13:06

Az olasz gyártó Magyarországon is bevezeti az új márkanevet , és a 2007-es évben itthon is jelentős növekedést vár a haszonjármű-eladásoktól.

A Fiat Professional jelzés átvétele önmagában persze aligha generálna plusz forgalmat, de a modellpaletta felének lecserélése már most is látszik az eredményeken. Az olaszok haszonjármű-üzletága jelenleg négy típust forgalmaz Magyarországon, a Doblo Cargót, a Strada kisteherautót, valamint a Scudo és Ducato sorozatokat. Az utóbbi kettőt kevesebb, mint egy éve dobták piacra, így a fejlődés látványos: a PSA csoport után – amely ugyanezeket az új modelleket forgalmazza más néven – az idén Fiat produkálta Magyarországon a legnagyobb növekedést.

Igaz, 2004 óta folyamatosan csökkentek az eladások, de a Fiat magyarországi képviselete abban bízik, hogy az idén sikerülhet ismét elérni a három évvel ezelőtti szintet, több mint 2600 haszonjármű eladásával, ami 11,5% körüli piaci részesedést jelentene, szemben a tavalyi 9,7%-kal.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.