Modellinvázió készül a Renault-nál

2007.07.19. 13:06

A francia gyártó választékának bővítését és megújítását tervezi, 2009 végéig még legalább húsz újdonságra számíthatunk a cégtől.

Az új Twingo , a Laguna és a Koleos szabadidő-autó csak a kezdet. Hamarosan jön a Kangoo második generációja, a Modus hosszabb, átdolgozott változata Grand Modus néven, a Mégane harmadik generációja, illetve felújítják a Scenic és az Espace sorozatot is. A felújításokon és átdolgozásokon kívül azonban teljesen új típusok, és típusváltozatok is várhatók. A Laguna kupé változatának létezését lassan kész tényként emlegetik, de gyártásba kerülhet a tanulmányként már bemutatott háromajtós kombi Clio , sőt, egy, a Koleosnál nagyobb terepjáró, valamint egy nagy szedán is, amellyel a Vel Satist váltanák le.

A nagyobb modellek tervezésénél valószínűleg a Nissan segítségét is igénybe veszik, hiszen ezekben a piaci szegmensekben a japánoknak sokkal nagyobb a tapasztalatuk, mint a Renault-nak.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.