Nissan kisbusz víz alatti fotósoknak

2007.07.24. 10:43

A címben szereplő ökörséget nem mi találtuk ki, az októberi Tokiói Autószalonon bemutatkozó NV200-at a gyári sajtóanyagban jellemezték ezzel a meglehetősen szűk réteget jelölő besorolással. A bemutatott skicc alapján feltehetőleg az év eleji detroiti Nissan Bevel koncepcióból kifejlesztett kisbusz túlmutat a hagyományos kisáruszállítók funkcióin, a csomagtérből kihúzható tárolóegységben nedves és száraz tárgyak elhelyezésére alkalmas helyek találhatók. Az NV200 a vásárlók eltérő igényei szerint alakítható belső térrel kerül majd forgalomba. Ha a tárolószerkezetet kihúzzák a buszból, a mögötte fennmaradó tér mobil irodává lehet alakítani. Az első utasülés forgatható, a benne ülő víz alatti fotográfus 180 fokos fordulattal pontosan a kisbusz falából kihajtható számítógépasztal elé kerül, és indulhat a víz alatti felvételek számítógépre mentése. Az NV200-at közösen fejlesztette a Nissan japán és európai fejlesztőgárdája, és különlegessége ellenére nem csak Japánban fogják forgalmazni.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.