M6 kabrió esküvői tuninggal

2007.07.28. 12:46


Galéria - kattintson a képre

Az M6 kupéhoz tavaly kifejlesztett CLR600-as tuningcsomag után a Lumma Design előállt a kabrióhoz kialakított CLR600 S programmal. A Lumma kívül-belül átdolgozta a gyors kabriót, új első spoilert és a fékek hűtését szolgáló légbeömlő nyílásokkal tarkított küszöböket, valamint egy diffúzort tartalmazó hátsó kötényt kapott a karosszéria. A vevők maguk dönthetik el, hogy a farrészre diszkrét légterelőt, avagy komoly külsejű és leszorítóerejű teljes értékű szárnyat kérnek.
A motortér megjelenése is teljesen megváltozott, a légszűrőházat szénszálas anyaggal burkolták, a szelepfedelet pirosra cserélték. A sportkipufogó-rendszer négy, lökhárítóba rejtett végződésbe torkollik.
Az autó stabilitását a karosszériát 3 centiméterrel lejjebb eresztő H&R sportrugókkal, növelték, a három darabból álló felnik alumíniumból és rozsdamentes acélból is rendelhetők, 20 vagy 21 colos méretben, és nagyteljesítményű Toyo gumikat javasolnak hozzájuk. Az utastérben lesötétítették a műszerfalat, tovább számozták a kilométerórát, és az alumínium pedálok és lábtámasz mellé fa-bőr vagy szénszálas műanyag-bőr burkolatú kormánykerék választható.