Bugatti Veyron Pegaso Edition

2007.08.01. 10:48


Galéria - kattintson a képre

Már maga a Veyron sem egy mindennapi látvány, de az egyik Dubai autókiállításon lekapott, a képeken látható Pegaso Edition valószínűleg az egyik legritkább darab. A Pegaso spanyol karosszéria-építő cég volt az 50-es években, a Ferrarival és az Alfa Romeóval működtek együtt több projektben, és az ő világukat tükrözi az Egyesült Arab Emirátusok 1-es számú rendszámát viselő egyedi Veyron. A rendszámtábla alapján azt gondolhatnánk, hogy valószínűleg az egyik sejk lehet az autó tulajdonosa, de az Autoblog.nl értesülései szerint egy, a dubai hétcsillagos Burj al Arab hotelben élő orosz üzletemberé az autó, akinek a garázsában a Pegaso Veyron mellett többek között SLR McLaren, Zonda, Maybach 62, Ferrari F430, Lambo Murcielago és G55 AMG Merci is áll.
A Pegaso Veyron nem csak kívülről és felszereltségében különleges, a jól értesültek szerint motorja néhány apróbb beavatkozásnak köszönhetően 1001 helyett mintegy 1200 lóerős teljesítményre képes.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.