Jön az Apple autója?

2007.08.31. 15:46

Régi vicc az Apple rajongók körében, hogy az amerikai elektronikai cég következő terméke egy autó lesz: az iCar. Az iMac számítógépek, az iPod zenelejátszók és az iPhone telefon után logikusan hangzik az elnevezés, bár még a legújabb pletykák fényében is hasonlóan fantasztikus ötletnek tűnik egy ilyen autó bemutatása, mint a hiperhajtómű, vagy a fénykard, hiszen az Apple-nek nincs tapasztalata az autóiparban.

Az iCar-ról szóló pletykák alapja, hogy nemrég találkozott egymással Steve Jobs, az Apple alapító atyja, és Martin Winterkorn, a Volkswagen új vezére. Állítólag egy közös autóról van szó, bár egyelőre nem tudni, hogy az Apple mennyiben vesz részt a fejlesztésben. Egyesek szerint csupán egy elektronikával teletömött Apple-fehér Golfról lehet szó – és ez a valószínűbb lehetőség – míg mások abban reménykednek, hogy elkészülhet az iCar, amelyben nem csak a jelenlegi Apple termékekkel találkozhatunk, de a formatervezésben is részt vesz a kaliforniai cég.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.