Irdatlan homokozó Sóskúton

2007.09.21. 11:20


Galéria - kattintson a képre

Sárga böhömök iránt fogékony bányászok, építők, bontók és apukák figyelmébe: a rendkívül kevéssé érdekes nevű Építőgép-forgalmazók és Bérbeadók Szövetsége rendkívül érdekes kiállítást, illetve bemutatót szervezett. A sóskúti homokbányában 22 hektáron háromszáz rettentő nagy vas várja a látogatókat. (Biatorbágy és Érd között, pontosabb eligazítást majd a helyi járókelők adnak, én is kétszer eltévedtem, egyszer pedig a biztonsági őr zavart ki a bánya működő részéről, szóval nem egyszerű.)

A Volvo, CAT, Kubota, JCB, Bobcat, és sokan mások nemcsak egy helyben tornyosuló monstrumokkal, hanem dízelfüsttel, porral, dübörgéssel, még munkagép-versennyel is kedveskedik a látogatóknak, szóval jó móka. Ma és holnap (szeptember 21. és 22.) még tart a kiállítás, amit jó szívvel ajánlok akár kapcsolatépítős-ismerkedős, akár anyuka-tehermentesítéses gyermekes programnak. Még két érv a sóskúti kirándulás mellett: a belépés díjtalan, a büfében pedig remek a sült kolbász.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.