Tuningoljon Ön is japán autót

2007.10.02. 14:05

Japán autókat tuningolni manapság világszerte nagy divat. Nem csak a szigetországban, de Amerikában és Európában is sokan foglalkoznak vele, hiszen az olyan típusokból, mint a Nissan 350Z, a Mazda RX-8, a Subaru Impreza STi vagy a Mitsubishi Lancer Evo viszonylag olcsón brutális utcai versenygép faragható.

Virtuáltuning-mellékletünk, a HVTM legújabb pályázatával ezt a divathullámot lovagolja meg. A feladat egy tetszőleges japán autó optikai tuningjának elkészítése. A feladat nem könnyű: egyrészt kétféle nézetből kell átrajzolni a kiválasztott típust, másrészt az is elvárás, hogy az idomok ne egy meglevő tuningmodellről származzanak. Szerencsére csaknem két hónap áll a vállalkozó kedvű virtuális tuningmesterek rendelkezésére a tökéletes pályamunkák elkészítéséhez: a beküldési határidő november 25.

A pályázat győztese egy 1:25 méretarányú Mazda RX-8 modellel, egy VT Masters pólóval és egy Best of TotalCar kötettel gazdagodhat, de a második és harmadik helyezett is hazavihet egy-egy 1:43 méretarányú autómodellt.