Eljárás Schumacher ellen

2001.02.19. 23:50

[MTI] Az aacheni ügyészség betörésre való felbujtás alapos gyanúja miatt hétfőn eljárást indított a háromszoros Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher ellen. A német versenyző korábban kapcsolatba került a Fame nevű helyi ügynökséggel, amely többek között hasonmása menedzselési jogával is rendelkezik. A pilóta egy perben azt szerette volna elérni, hogy az ál-Schumacher ne szerepelhessen nyilvános rendezvényeken, de a bíróság elutasította a keresetét. Röviddel az ítélet kihirdetése után az ügynökség irodájából eltűntek a hasonmással kapcsolatos dokumentációk, de mivel betörésre utaló jeleket nem találtak, a rendőrség nem foglalkozott az esettel. A Fame vezetői azonban magánnyomozókat fogadtak fel, akik kiderítették, hogy az iroda éjszakai őrzését olyan cég vállalta el, amely szoros üzleti kapcsolatban áll Schumacherrel, így feltételezhető: az őröknek közük van az iratok eltűnéséhez. Az ügyészség a bizonyítékok alapos elemzése után döntött úgy, hogy eljárást indít Schumachert ellen.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.