Kiszivárogtak a Subaru Forester fotói

2007.12.10. 12:24

A Subaru sötét ízelítője után néhány katalógusfotó is kiszivárgott a Subaru új szabadidő-autójáról. A képek eléggé gyenge minőségűek, de arra elegendőek, hogy tiszta képet alkothassunk az új modell külsejéről.


Galéria - kattintson a képre

Úgy néz ki, a Forester esetében a Subaru lemondott a korábbi generációk markáns karakteréről, inkább arra törekedtek a formatervezők, hogy sokak számára elfogadható legyen az autó külseje. Ha a hűtőmaszkot nem nézzük, az új Forester szinte bármelyik autógyártó kínálatába jól illeszkedne: egyszerű, kellemes arányú tucatforma. Ráadásul még a hűtőmaszkban sincsen semmi rendkívüli, sem a lámpák formája, sem a Subaru jelvényt tartó vastag krómcsík nem visz egyéniséget a látványba. Úgy tudjuk, az új típus valamivel nagyobb, mint a régi. A hossza 4,56 méter lesz, a szélessége 1,79 méter, a magassága pedig 1,68 méter, azaz 80 mm-rel hosszabb, 50 mm-rel szélesebb és 90 mm-rel magasabb, mint az elődje.

A műszaki részletekről egyelőre semmi biztosat nem tudunk, de a padlólemez az Imprezából származik, így nagy meglepetések nem várhatók. Az új Forester is a jól ismert boxermotorokat kapja meg, és a szimmetrikus összkerékhajtás sem maradhat ki a típusból.