Bemutatták a Knight Rider Mustangot

2007.12.13. 12:50

Az új KITT nemigen emlékeztet becsületben megőszült elődjére , és nem csak azért, mert az alapja ezúttal a Ford Mustang csúcsváltozata.


Galéria - kattintson a képre

Az egykori beszélő Pontiac Firebird mondhatni rejtőzködő alkat volt: alaphelyzetben nem látszott többnek egy feketére fényezett hétköznapi autónál. A kései utód ehhez képest a hivalkodó gagyituning csúcsát képviseli. A teli idommal lezárt hűtőrács, a lámpák elé rögzített szempillaidomok, a malomkeréknyi fekete felnik és az autó oldalára erősített, látszólag funkciótlan légbeömlő-utánzatok már-már nevetségessé teszik az összhatást, nem is beszélve az emeletes hátsó szárnyakról. Egy ilyen autóhoz nem is illene a régi KITT néha már túlzóan választékos modora és selymes hanghordozása, inkább valami borízű, erőteljes texasi akcentusban káromkodó szinkron passzolna mellé.

Az új filmsorozatot Amerikában állítólag már 2008 februárjában elkezdik vetíteni, méghozzá egy fiatal Michael Knight-utód, a karakterében a jó öreg Hasselhoff figurára emlékeztető Mike Tracer, és persze a vadiúj Mustang-KITT főszereplésével.