Virtual Motor: V8-vinnyogás a hifiből

2008.02.07. 11:58

Nem lehet mindenkinek ritka autókból álló gyűjteménye, pedig milyen jó volna a hangulatunkhoz illően néha elővenni egy egy Ferrari 308-ast, egy első sorozatú Porsche 911-est vagy éppen egy Lancia Delta Integralét.


Galéria - kattintson a képre

Erre a problémára próbál szuperolcsó megoldást nyújtani a Virtual Motor nevű készülék, amely egyesek szerint a világ valaha volt leggagyibb autós kiegészítője. Az ötlet egyszerű. A készüléket az autó hifijére és a motor fordulatszám-jeladójára kell kötni, és már választhatunk is a motorhangok közül. Egyelőre négyféle áll rendelkezésre. Egy olasz V8-as (már itt is a Ferrari), egy hathengeres boxer (akár egy Porsche), egy raliautó vagy egy együléses versenygép hangját hallgathatjuk száguldozás közben - ha szerencsénk van, még a rendőrsziréna hangját is elnyomja.

Varrógéphangú, alaposan felspoilerezett, csúcstuning ezres Suzukikhoz és nyolcszázas Marutikhoz kötelező kiegészítő, rögtön a Knight Rideres futófény és a lila LED-ek után, bár talán érdemes lesz megvárni, míg elkészülnek a kínaipiacos másolatok is.