Genf Bertone nélkül?

2008.02.15. 13:13

A nagy múltú olasz Stile Bertone tervezőstúdió bemutatta a reményeik szerint Genfben bemutatandó Alfa Romeo B.A.T. 11 tanulmány skiccét, de a cég jelenlegi helyzetében nem biztos, hogy valóban részt tudnak venni a kiállításon. A Bertone-családban ugyanis úgy tűnik, hogy még nem született döntés arról, melyik női hozzátartozó vegye át a cég irányítását. A jelenleg elnöki posztot betöltő 72 éves özvegy, Lili Bertone és elnökhelyettes lányai, Marie-Jeanne és Barbara továbbra is harcolnak a vállalat vezetéséért. A bemutatásra tervezett B.A.T. (Berlinetta Aerodinamica Technica) 11-es az Alfa Romeo 8C Competizione alapjaira épült, és az ötvenes évek Alfa Romeo tanulmányait idézi. A zavaros jövő előtt álló autó csak formatanulmány, az utasterét nem dolgozták ki.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.