Limitált Corvette Európának

2008.03.27. 12:03


Galéria - kattintson a képre

Az amerikai Le Mans Series kezdetét ünnepli a GM a Corvette limitált szériás kiadásával. Már az sem világos, hogy egyáltalán minek kell megemlékezni Európában az amerikai hosszútávú sorozat szezonkezdetéről, de ennél sokkal fájóbb, hogy igazából semmi különleges nincs a Corvette Competition néven jövő hónapban piacra kerülő modellben.
A cég bejelentése szerint számos közös vonás van a Competition és a sorozatban versenyző C6.R versenyautó között, de valójában csak a méhsejtszerkezetű hűtőrács, és azonos anyagból a kipufogók közé applikált betét azonos a két autóban. A Competition ezen felül megkapta a Z06 apró hátsó szárnyát, az extralistáról amúgy is megrendelhető ötküllős, Competition Grey felniket, fekete fényezést, és a tömegcsökkentés érdekében csak kevés extrával szerelték fel. A 6,2 literes LS3-as motort nem módosították, hatfokozatú kézi és automata váltóval is megrendelhető a különkiadás.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.