Dizájndíjat nyert az új Accord kombi

2008.03.27. 13:58


Galéria - kattintson a képre

A Honda Accord Tourer nyerte el az 51. Nemzetközi Red Dot díjat. A német Design Zentrum Nordrhein Westfalen által évente számtalan kategóriában kiosztott díj az egyik legnagyobb elismerés az ipari formatervezés világában. A közlekedés kategória idei győzteséről a következőket nyilatkozta Peter Zec, a díj alapítója.
"A csúcsminőségű termékek egyre növekvő számának köszönhetően idén minden eddiginél nehezebb dolga volt a zsűrinek a győztes kiválasztásában. Ez a díj egyértelmű elismerése a Honda kreativitásának és innovatív megoldásainak, ugyanakkor tisztelettel adózunk az Accord Tourer kiváló minőségének is."
A Honda ezelőtt 2001-ben az S2000-rel, majd 2006-ban az új Civickel nyerte el a rangos elismerést. A hivatalos díjkiosztó ceremóniára idén június 23-án kerül sor Essenben.
Mivel még nem próbáltuk, érdemben nem tudunk nyilatkozni az Accord kombi kiváló minőségéről, de picit azért meglepő, hogy formatervezési díjat kapott az elődjével pont formai szempontból csaknem azonos újdonság.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.