Hamann tuningkészlet BMW M3-ashoz

2008.04.14. 12:37

A német BMW specialista mostanra készült el az új M3-as átalakítására alkalmas csomagjaival, amelyek az autó teljes körű átalakítására alkalmasak.


Galéria - kattintson a képre

A Hamann tuningmesterei egyelőre megelégedtek a gyári modell visszafogottabb módosításával. A motorhoz kétféle átalakítást készletet kínálank. Az egyik 20 lóerőt és 25 Nm-t ad a négyliteres motor 420 lóerejéhez és 400 Nm-es csúcsnyomatékához – ennek a vonzereje az alacsony költség lehet, és az a tény, hogy már itt is kiiktatják a gyári sebességkorlátozást. Ha a vásárló a rozsdamentes sportkipufogóval együtt rendeli meg a teljesítménynövelést, akkor már 455 lóerős és 448 Nm csúcsnyomatékú motorral kapja vissza az autóját, ami így állítólag akár 320 km/h-val is képes száguldani.

Az erősebb motor mellé persze saját futómű-ültető készletet, hatékonyabb fékeket, 19 hüvelykes, kéttónusú felniket, valamint látványosabb lökhárítókat és légterelőket is kínál a Hamann, bár az már a vásárlón múlik, hogy a felsoroltak közül mely elemek kerülnek be a tuningolt M3-asba.