Honda OSM roadster Londonban

2008.07.09. 10:10

A japán gyártó egy nyitott, kétüléses tanulmány bemutatására készül, amelyről egyelőre csupán egy vázlatot mutattak, de a London Motor Show-n már teljes életnagyságban látható lesz.

A kép alapján az az érzésünk, az OSM jelézésű roadster nem lesz nagyobb, mint a korábbi CR-Z tanulmány, bár azt egyelőre nem tudni, hogy ebbe is hibrid hajtáslánc kerül-e, vagy csupán hagyományos belső égésű motor. A Honda csupán annyit árult el az autóról, hogy a formaterve a Honda németországi tervezőközpontjában, Offenbachban készült, és egyelőre nem több egyszerű formatanulmánynál: arról, hogy később lesz-e belőle szériaváltozat, csak később dönt a vállalat vezetése.

A Honda 1997 óta nem kínál elérhető árú sportkocsit - ekkor állították le a harmadik generációs, nyitható tetejű CRX, vagy más néven a delSol gyártását - pedig egy ilyen modell iránt valószínűleg volna kereslet, főleg ha hasonlóan jó teljesítmény-tömeg arányt kínálna, mint az egykori CRX sorozat tagjai.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.