Ismeretlen Corvette a Transformers filmben

2008.07.17. 12:20

A robottá alakuló kisautók újra divatba jöttek Észak-Amerikában - ha ugyan kimentek onnan 1980-as évekbeli kitalálásuk óta -, ami nagyrészt a nemrégiben elkészített mozifilmnek köszönhető. Nem csoda, hogy már most készül a második rész, méghozzá igazán különleges autókkal.

A forgatás werkfotóin látható a Chevrolet két kisautó-tanulmánya, a Boon és a Beat, méghozzá igazán provokatív színekben, de ami még ennél is izgalmasabb, egy ismeretlen, Corvette-stíluselemeket felvonultató sportkocsi is felbukkan a képeken. Mivel a Transformers filmekhez a General Motors szállítja az autókat, nyilván ez az autó is a detroiti óriás munkája, a kérdés csak az, hogy csupán a film kedvéért készítették, vagy van vele valami más tervük is.

Marketing szempontjából nyilván annak lenne értelme, ha a Corvette következő generációjára hasonlítana a sportkocsi - ahogy valószínűleg a Chevrolet Beat is gyártásba kerül a közeli jövőben -, de persze az sem lehetetlen, hogy ezt az autót csak a játékboltokban látjuk majd viszont, robottá hajtogatható kivitelben.