Opel Insignia Irmscher ruhában

2008.10.17. 13:26

Régi hagyomány, hogy az Opel új modelljeit megjelenésük pillanatától látványos kiegészítőkkel is kínálják, amelyek a márka legrégebbi tuning-parterétől, az Irmschertől származnak.

Természetesen az Insigniához is elkészült a tuningcsomag, amely egyelőre alig érinti az autó műszaki részleteit, viszont igazán sportos külsőt kölcsönöz neki. Az Opel új családi modelljéhez teljesen új orr-idomot terveztek, a gyáritól eltérő mintázatú hűtőráccsal, alsó légbeömlőkkel és integrált légterelő idomokkal. A hátsó lökhárítón is változtattak: helyet csináltak a négy nagy krómozott kipufogóvégnek, és kialakítottak egy kisebb diffúzort is. Az összhatást a csomagtérfedélen elhelyezett spoiler, az új küszöbidomok, és a látványos, 20 hüvelykes felnikből és alacsony profilú gumiabroncsokból összeállított kerekek teszik teljessé.

Ahogy eddig is, az Irmscher tuning már az autó megvásárlásakor, az Opel kereskedésekben megrendelhető az autóhoz, így anélkül tehető látványosabbá az Insignia, hogy a gyári garancia egy pillanatig is veszélybe kerülne.