Sportos fazonú lesz az új VW Beetle?

2008.12.22. 11:35

Úgy néz ki, a Volkswagen új karriert szán az Új Bogár második generációjának.

A legújabb pletykák szerint a jelenlegi, kedves karakterű, sokak által női autónak tartott modellt egy határozottan sportos apróság válthatja, amely a BMW-féle Mini újabb kihívója lehet. A formaterv állítólag a 2005-ös Ragster tanulmányéra emlékeztet majd, és bár alighanem kisebb lesz, mint az elődje, a térkínálata legalább ugyanolyan kedvező lehet. Állítólag az a lehetőség is felmerült, hogy a Beetle ne csupán egyetlen típust jelöljön, hanem egy egész sorozatot: a kupé mellett kétüléses speedstert, kabriót, esetleg egy pick-upot és egy apró buszt is.

Úgy hallani, a Beetle váltótípusa már 2010 elejére elkészülhet, bár nem kizárt, hogy a kedvezőtlen gazdasági helyzet miatt elhúzódik a fejlesztés, és csak a válság elmúltával lépnek piacra vele.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.