Csúszik a Chevrolet Camaro gyártása

2009.01.11. 12:30

Egyelőre nem tudni, miért, de egy hónappal későbbre tolták a gépsorok beindításának határidejét.

Az eredeti tervek szerint február 16-án kellett volna elkészülnie az első szériagyártású példányoknak a GM kanadai üzemében, de az új menetrend szerint csak március közepén indulhat a gyártás. Bár a GM szóvivője érdemben nem nyilatkozott, egyes vélemények szerint a döntés hátterében egy beszállító csődje áll: ameddig nem tudják pótolni ennek a cégnek a Camaro gyártásánál használni kívánt termékeit, addig nem tudják elindítani a gépsorokat. A GM szerint a késéstől függetlenül időben megkezdik a Camaro forgalmazását. Bár pontos időpontot nem jelölt meg, a gyártó szóvivője szerint tavasz végén, de legkésőbb nyár elején a kereskedésekbe kerülnek az első példányok.

Eddig több mint 10 ezer megrendelés érkezett a típusra, ami elvben akár több hónapra is ellátja munkával a Camarókat előállító gyártósorokat.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.