Letölthető a Volvo szimulátorjátéka

2009.05.27. 10:14

Az S60 Concept mellett a öt Volvo versenyautó, és két létező versenypálya került a SimBin segítségével fejlesztett ingyenes programba.

A Volvo - The Game nevű játékot ugyan a következő S60-as bevezető kampánya alkalmából adták ki, de a svéd gyártó nem csak az egyelőre még csupán tanulmányként létező utcai autó modelljét engedte beletenni a programba. Az elmúlt bő két évtized legsikeresebb Volvo versenygépei is kipróbálhatók a szimulátorral: a 240 Turbo Gr. A az 1980-as évek közepéről, a 850 kombi és a bajnoki címet szerzett első generációs S40-es a brit túrakocsi-bajnokság aranykorából, illetve a svéd bajnokságban indított előző generációs S60-as és a jelenleg használt C30-as versenyautó. Ahogy a SimBin többi programja, a Volvo játék is inkább az valósághű viselkedésre, mint az azonnali sikerélmény-szerzésre koncentrál, azaz bármelyik autót komoly kihívás lehet végigvezetni a pályák valamelyikén. Ezekből is van kettő: a göteborgi Eco Drive Arena, és az ukrán Csajka versenypálya élethű másán kergethetjük a svéd vasakat.

Ha valaki esetleg kedvet kapott volna a játék kipróbálásához, az letöltheti a telepítőkészletet - ezen kívül mindössze egy közepes teljesítményű PC-re lesz szüksége, hogy virtuálisan elmerülhessen a Volvo versenyautós múltjában, vagy kipróbálja a leendő S60-ast.