Kémfotók a következő VW Touaregről

2009.06.15. 16:09

A Volkswagen és a Porsche lassan elkészül a közös fejlesztésű terepjáróplatform következő generációjával.

Az új VW Touareg prototípusa - egyelőre erősen álcázott orr- és farrésszel - már nyilvános teszteken fut, így látható, hogy arányaiban nem sokat változik a típus. Valamivel talán nagyobb lesz, ami manapság gyakorlatilag kötelező minden modellváltáskor, és a le nem takart középső szekción is jól láthatók a különbségek, például az ajtók domborításán vagy a kilincsek és a tükrök kialakításán. A frissebb formán túl állítólag a tömegcsökkentésre koncentráltak leginkább a tervezők: az új Touareg a pletykák szerint legalább egy mázsával lesz könnyebb, mint az elődje.

A VW hobbiterepjárójának második generációja - testvérmodelljével, a Porsche Cayenne-nel egyetemben - várhatóan 2010-re jut el a szériagyártásig, méghozzá egyes pletykák szerint valamivel olcsóbban, mint a jelenleg forgalmazott modell.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.